W odpowiedzi na to co przeczytałem chciałem dodać.
Prawda jest taka że w Polsce jest za mocno zabetonowany dostęp do stanowisk więc młodzi zdolni nie są w stanie się przebić więc korzystają z tego co mają dostępne czyli wyjeżdżają. Jeżeli chodzi o gości to ja również nie zapraszam do siebie ludzi którzy nie potrafią się zachować, ale powiem że jak sobie mój sąsiad zaprosi ludzi którzy nie potrafią się zachować to nie biegam po urzędach żeby go szybko eksmitowali.
Wszyscy wiemy że cały dobry wizerunek jest niszczony przez zachłanność i chciwość tak Agencji pracy jak i pewnie w jakiś sposób współpracująca z nimi jakaś część rządu. To Agencje ściągają byle kogo do pracy, przeliczając zarobione pieniądze nie mają czasu na pracę czyli przypatrywanie się kto jak się zachowuje po pracy. Rozrabiaków i nierzadko Kryminalistów nie wyrzuca się do kraju bo oprócz tego że zarabiają kasę dodatkowo pomagają trzymać za mordy tych ogarniętych przed zgłaszaniem nieprawidłowości. Nierzadko w normalnym grupowym otoczeniu narzuca się kryminalno więzienne zasady, zastraszania, wymuszenia. Agencja zarabia ogromne pieniądze a to znaczy że ogromne podatki idą do rządu wiec chyba o to chodzi żeby było tak jak jest tylko w momencie kiedy już nie mają dla nas pracy chcą umieć w zgodzie z własnym prawem powiedzieć .
Spier....j Polaczku już nie jesteś nam potrzebny. Wypie....aj stąd.